Bijuteriile perfecte pentru orice ocazie

Cercei Feia cu cristale swarowski

Îmi plac la nebuniie fluturii. Câteodată stau și bantui pe internet în căutarea lor. Îi caut sub orice formă, de la poșetă, la o simplă eșarfă, dar mai ales îi ador când forma lor etalează grațios fluturii. Când găsesc ceva care îmi place adaug linkurile lor la favorite pentru a îi putea găsi ulterior mai ușor.

O frază găsită pe un site mi-a captat atenția: ”Fluturii sunt simbol al libertății absolute, iar reproducerea lor în materie de bijuterii este seducatoare.” Și în credința Feng-Shui, fluturii simbolizează libertatea, deoarece ei asistă la propria naștere și în același timp la propria moarte - atunci când din omizi se transformă în cele mai delicate ființe de pe pământ.

Cerceii atârnă în jos, luându-și zborul pe lângă urechile femeii care îi poartă. Au renăscut pentru a oferii grația libertății și perfecțiunea combinației între albul aurului și movul perfect al curcubeului.

Movul este culoarea inspirației, ideală pentru artiști și pentru copii ca să le stimuleze imaginația. De asemenea movul denotă pasiune, emoții, romantism. Echilibreaza rațiunea și intuitia.

Pentru că această culoare sofisticată sugereaza luxul și bogăția ce bijuterie se poate găsi mai perfectă decât cea sub forma unei perechi de fluturi?!

Cercei Milan Lavender cu cristale Swarovski

Cercul este considerat întotdeauna perfect. Este perfect prin rotunjimea însăși. Consistența interioară, cea oferită de cristalul swarowski îi conferă duritate și în același timp transparență. Se aseamănă cu femeia puternică care nu are nimic de ascuns.

Ambele modele sunt placate cu Aur alb de 18K.
Cerceii sunt rodiati pentru a pastra stralucirea în timp și pentru protectie împotriva zgârieturilor. Nu conțin nichel și plumb pentru a nu provoca alergii sau iritații pielii.



Perfect Bijoux - bijuteriile perfecte pentru orice ocazie.

Recomand acesti cercei superbi femeilor puternice care știu ce vor de la viață și cărora le plac culorile îndrăznețe și pine de farmec.

Ție care din aceste 2 perechi de cercei îți place mai mult
și cu ce ocazie i-ai purta?


Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest   

Un comentariu:

  1. Mie, personal imi plac cerceii Milan Lavender si i-as purta la o little black dress.Acesti cercei inspira lux, simplitate si eleganta

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează!