Ziua 1 - fara gluten
Mic dejun - FARA gluten
- 1 iaurt natur 3% grasime (140 gr.)
- 3 lnguri de cereale integrale de ovaz
- 1 lingurita seminte de in
- 1 lingurita seminte susan
Gustare - FARA gluten
- 1 grephuit
Masa de pranz - FARA gluten
- sfecla rosie fiarta si taiata cuburi asezonata cu zeama de lamaie, sare si ulei de masline
- 1 pulpa de pui superioara la cuptor (cu sare, boia iute, usturoi, morcov si ceapa)
- 2 bucatele de morcov (la cuptor)
Gustare - FARA gluten
- 1 mar taiat cubulete
Cina - FARA gluten- 1 pulpa de pui (ramasa de la pranz)
- 4 bucatele de morcov copt la cuptor
- 2 ridichi taiate fideluta
- sare pentru ridichi
De-a lungul zilei:
- 750 ml ceai verde cu zmeura + 1 felie de lamaie
- 500 ml cafea (3 lingurite de cafea macinata fara arome)
- 500 ml apa plata + 2 felii de lamaie
ZIUA
0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
NOTA:
Daca consideri ca am gresit cu ceva in meniul de mai sus te rog frumos sa argumentezi intr-un comentariu mai jos.
Nu sunt experta, azi e prima zi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Părerea ta contează!