Ziua 10 - fara gluten





Ante mic dejun

- 1 lingurita de Psyllium amestecate cu 250 ml apa si baute imediat
- inca 250 ml apa plata baute
- sucul dintr-o portocala proaspat stoarsa



 










Mic dejun - FARA gluten

(la 30 minute dupa Psyllium)
- 1 iaurt natur 3% grasime (140 gr.)
- 3 lnguri de cereale integrale de ovaz
- 1 lingurita seminte de in
- 1 lingurita seminte susan
- 1 lingurita seminte de chia







Gustare - fara gluten

- 1 banana









Pranz - FARA gluten

Ciorba de varza (fara carne) - o portie
- varza rosie, ceapa, 1 morcov, 1 telina, tarhon in otet, leustean, 1 lingura de pasta de rosii, 1 ardei capia rosu ... se fierb si se dau toate prin blender apoi se adauga 3 linguri de orez
- servit cu 1 lingura de iaurt la o portie de ciorba




Gustare - FARA gluten
- 2 mere mici

Gustare - 1 felie de cascaval





Cina - FARA gluten
Ciorba de varza (vezi mai sus)








De-a lungul zilei:
- 750 ml ceai verde cu zmeura + 1 felie de lamaie
- 250 ml cafea (1,5 lingurite de cafea macinata fara arome)
- 750ml apa plata + 2 felii de lamaie
- 250 litru ceai de Salvie + 1 felie de lamaie


Concluzii:


ZIUA
0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21


NOTA:
Nu sunt nutritionist. Tu cere sfatul unui expert sau incearca sa gasesti cea mai potrivita optiune adaptata corpului tau.
Eu fac experimente pe propriul meu corp.
 


Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!