Ante mic dejun
- 1 lingurita de Psyllium amestecate cu 250 ml apa si baute imediat
- inca 250 ml apa plata baute
- sucul dintr-o portocala proaspat stoarsa
Mic dejun - FARA gluten
(la 30 minute dupa Psyllium)
- 1 iaurt natur 3% grasime (140 gr.)
- 3 lnguri de cereale integrale de ovaz
- 1 lingurita seminte de in
- 1 lingurita seminte susan
- 1 lingurita seminte de chia
Gustare - fara gluten
- 1 banana
Pranz - FARA gluten
Ciorba de varza (fara carne) - o portie
- varza rosie, ceapa, 1 morcov, 1 telina, tarhon in otet, leustean, 1 lingura de pasta de rosii, 1 ardei capia rosu ... se fierb si se dau toate prin blender apoi se adauga 3 linguri de orez
- servit cu 1 lingura de iaurt la o portie de ciorba
Gustare - FARA gluten- 2 mere mici
Gustare - 1 felie de cascaval
Cina - FARA gluten
Ciorba de varza (vezi mai sus)
De-a lungul zilei:
- 750 ml ceai verde cu zmeura + 1 felie de lamaie
- 250 ml cafea (1,5 lingurite de cafea macinata fara arome)
- 750ml apa plata + 2 felii de lamaie
- 250 litru ceai de Salvie + 1 felie de lamaie
Concluzii:
NOTA:
Nu sunt nutritionist. Tu cere sfatul unui expert sau incearca sa gasesti cea mai potrivita optiune adaptata corpului tau.
Eu fac experimente pe propriul meu corp.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Părerea ta contează!