Ante mic dejun
- 1 lingurita de Psyllium amestecate cu 250 ml apa si baute imediat
- inca 250 ml apa plata baute
- sucul dintr-o portocala proaspat stoarsa
Mic dejun - FARA gluten
(la 30 minute dupa Psyllium)
- 1 iaurt natur 3% grasime (140 gr.)
- 3 lnguri de cereale integrale de ovaz
- 1 lingurita seminte de in
- 1 lingurita seminte susan
- 1 lingurita seminte de chia
Gustare - FARA gluten
- 1 Mar
Pranz - FARA gluten
- 2 cartofi umpluti (fierti in coaja, decojiti, scobiti in mihloc si umpluti cu branza telemea de vaca, ardei copt tocat marunt, iar deasupra cascaval ras si patrunjel uscat)
- 1 ardei capia rosu
- 1 ciuperca Champpion (cruda)
Gustare - FARA gluten
- 1 Mar
Cina - FARA gluten- Salata de spanac crud (baby spinach din Auchan) cu 3 catei de usturoi taiati din cutit, sare, ulei de masline
- piept de pui la gratar (ramas de ieri) taiat bucatele
De-a lungul zilei:
- 750 ml ceai verde cu zmeura + 1 felie de lamaie
- 250 ml cafea (1,5 lingurite de cafea macinata fara arome)
- 750ml apa plata + 2 felii de lamaie
- 750 ml ceai de Salvie + 1 felie de lamaie
Concluzii:
- 2,7 kg
M-a luat durerea de cap. Cred ca am nevoie de inca o gura de aer in parc :).
S-a dus in final cu nurofen si cina la ora 20 :(
NOTA:
Nu sunt nutritionist. Tu cere sfatul unui expert sau incearca sa gasesti cea mai potrivita optiune adaptata corpului tau.
Eu fac experimente pe propriul meu corp.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Părerea ta contează!