Ziua 11 - fara gluten





Ante mic dejun

- 1 lingurita de Psyllium amestecate cu 250 ml apa si baute imediat
- inca 250 ml apa plata baute
- sucul dintr-o portocala proaspat stoarsa



Mic dejun - FARA gluten
(la 30 minute dupa Psyllium)
- 1 iaurt natur 3% grasime (140 gr.)
- 3 lnguri de cereale integrale de ovaz
- 1 lingurita seminte de in
- 1 lingurita seminte susan
- 1 lingurita seminte de chia







Gustare - FARA gluten
- 1 Mar


Pranz - FARA gluten
- 2 cartofi umpluti (fierti in coaja, decojiti, scobiti in mihloc si umpluti cu branza telemea de vaca, ardei copt tocat marunt, iar deasupra cascaval ras si patrunjel uscat)
- 1 ardei capia rosu
- 1 ciuperca Champpion (cruda)






Gustare - FARA gluten
- 1 Mar












Cina - FARA gluten
- Salata de spanac crud (baby spinach din Auchan) cu 3 catei de usturoi taiati din cutit, sare, ulei de masline
- piept de pui la gratar (ramas de ieri) taiat bucatele





De-a lungul zilei:

- 750 ml ceai verde cu zmeura + 1 felie de lamaie
- 250 ml cafea (1,5 lingurite de cafea macinata fara arome)
- 750ml apa plata + 2 felii de lamaie
- 750 ml ceai de Salvie + 1 felie de lamaie


Concluzii:
- 2,7 kg
M-a luat durerea de cap. Cred ca am nevoie de inca o gura de aer in parc :).
S-a dus in final cu nurofen si cina la ora 20 :(



ZIUA
0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21



NOTA:
Nu sunt nutritionist. Tu cere sfatul unui expert sau incearca sa gasesti cea mai potrivita optiune adaptata corpului tau.
Eu fac experimente pe propriul meu corp.
 



Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!