Mic dejun - FARA gluten
- 1 iaurt natur 3% grasime (140 gr.)
- 3 linguri de cereale integrale de ovaz
- 1 lingurita seminte susan
- 1 lingurita seminte in
- 1 lingurita seminte chia
GUSTARE = nimic
Pranz - FARA gluten
Salata de legume crude (ceapa verde, castravete, rosie, varza alba, gogosar rosu, marar) cu naut (fiert si decojit) asezonat cu ulei de masline si putina sare.(diametru farfurie = 21 cm Farfurie aperitiv Ikea)
Gustare - FARA gluten
- 1 felie de Ananas taiat cubulete
Gustare 2 - FARA gluten
Cheesecake cu fructe de padure
Cina - FARA gluten
Salata de legume crude (salata verde, rosie, gogosar rosu) cu Branza Cedar de la Delaco (faza e ca avea giust de cascaval, iar cand m-am uitat la Delaco pe site am constatat ca NU aveau acest tip de branza)asezonata cu ulei de masline, otet de mere si putina sare.
Concluzii:
Natul are un gust chiar mai bun decat fasolea. Prima data in viata cand mananc naut :)
-2.5 kg in 8 zile, cea ce nu e rau
Super dezamagita de gustul branzei. Aveam impresia ca e cascaval cu colorant :(
Nu simt nevoia sa mananc paine, dar daca mi-ai pune una proaspat scoasa din cuptor probabil as face urat.
NOTA:
Nu sunt nutritionist. Tu cere sfatul unui expert sau incearca sa gasesti cea mai potrivita optiune adaptata corpului tau.
Eu fac experimente pe propriul meu corp.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Părerea ta contează!