Ziua 3 - fara gluten


 Mic dejun - FARA gluten
- 1 iaurt natur 3% grasime (140 gr.)
- 3 linguri de cereale integrale de ovaz
- 1 lingurita seminte susan
- 1 lingurita seminte in
- 1 lingurita seminte chia
- 1 lingurita psyllium











Gustare - FARA gluten
- 1 mar


Pranz - FARA gluten
- orez fiert in apa cu sare si apoi dat printr-un jet de apa rece
- 50 gr. spanac pentru salata (baby spinach din Lidl)
- 3-4 bucatele de usturoi taiat din cutit
- ulei de masline
- putina zeama de lamaie
- sare dupa gust






Gustare - FARA gluten
- 1 Grephuit


Cina - FARA gluten
- supa de pui (morcov, ceapa, ardei rosu - fierte cu putina sare) [Morcovul si ceapa au plecat din supa la o alta reteta]
- patrunjel proaspat
- fidea din porumb (fiarta separat si apoi data printr-un jet de apa rece si pusa in supa)



De-a lungul zilei:
-  sucul de la 1 mandarina baut cu 30 min inainte de micul dejun
- 750 ml ceai combunat: afine cu coada calului + 1 felie de lamaie

- 500 ml cafea (3 lingurite de cafea macinata fara arome)
- 1 litru apa plata + 2 felii de lamaie











ZIUA
0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21


NOTA:
Nu sunt nutritionist. Tu cere sfatul unui expert sau incearca sa gasesti cea mai potrivita optiune adaptata corpului tau. Eu fac experiente pe propriul meu corp.






Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest    

Un comentariu:

  1. Andreea Simionescu28 aprilie 2014 la 17:26

    Spor la dieta, ca e una devarat chin sa gatesti si cu gluten pentru cei din casa si fara gluten pentru tine.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează!