Afla totul despre iaurturile Danone



Danone
Danone
Am dat startul unui proiect online de care suntem foarte mandri:
Deschide Danone.ro. Mai exact, deschidem virtual portile companiei pentru tine si te invitam sa ne pui intrebari si sa ne cunosti mai bine.


Stii deja ca deviza noastra e "Calitate inainte de toate". Ei bine, acum ai ocazia sa afli in detaliu cum se prepara iaurturile, cate teste de calitate se fac in fabrica Danone si cati oameni pasionati au grija ca produsul tau preferat sa fie pe raft.
Danone
Intra pe www.DeschideDanone.ro si descopera departamentele uneia dintre cele mai mari companii din Romania. Acum poti sa-i cunosti pe oamenii cheie din Danone si sa afli chiar de la ei cum se face iaurtul. Ei iti vor prezenta departamentele si-ti vor spune cu ce se ocupa in fiecare zi.

Vrem sa avem un dialog real, iar noul site este locul ideal pentru discutii in detaliu. Pune orice intrebare legata de iaurturi sau despre Danone in general. Avem o echipa dedicata, gata sa-ti raspunda la intrebari in cel mai scurt timp.

Daca nu ai neaparat o intrebare, poti sa ne spui daca-ti place un iaurt mai mult decat altul, sau daca ti-ar placea sa avem in viitor un iaurt special.

Intra, cunoaste-ne, scrie-ne!
Suntem aici, gata sa intram in dialog cu tine.
Danone


Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest   

Un comentariu:

Părerea ta contează!