AutoHut - piese auto online


        Te gândești să îți iei o mașină... poate nouă, poate la mâna a doua. Începi să cercetezi piața, să compari modele, ca în final să găsești mașina potrivită nevoilor tale.

      Nu mai visa la burlacie, decapotabile... și tu cu pletele în vânt, când chelia ta își spune cuvântul. Trezeșe-te la relitate! Mașina o cauți în funcție de nevoi, siguranță, fiabilitate, performanță, garanții dar și în funcție de prețurile pieselor auto. Nici o mașină nu ține veșnic. 

        Ca o femeie, are și ea nevoi și tabieturi. Nu îi place decât benzina sau motorina de pe strada Xulescu, că șie ea că nu o face să răgușească în trafic. Uneori ai impresia că era mai ieftin să te rezumi doar la nevastă. Dar, cum nevasta are și ea pretenții ... iei și mașină.

       Am descoperit recent un magazin online cu prețuri mici.... ca de’ sunt adepta cumparăturilor online - care livrează produsele in 24 ore, iar dacă te razgandești poți returna conform legii în termen de 10 zile produsele înapoi. Nu-i așa că e mișto?! Stai frumos pe canapea cu nevasta langă tine ... aer condiționat, răcoare - tot ce vrei în confortul casei tale. De ce să mai pierzi timpul colindând prin magazine în cautare de pise pentru mașină, cand o poți face simplu și elegant cu cateva clikuri pe site-ul AutoHut.ro. Lasă-l pe Moș Craciun să colinde în lung și-n lat, că asta e de fapt meseria lui.

        Gasești foarte repde cee ce cauți în funcție de marca mașinii, modelul și anul de fabricație. Livrează produsele și sâmbăta. Nu trebuie să îți faci cont pe site ca să faci o comandă. Pe mine, personal, asta e lucrul care mă enervează când faci o comandă pe un site... să stai si să-ți faci cont, apoi să deschizi mailul și să-ți activezi contul, ca după aceea să intri din nou pe site-ul cu pricina și să te loghezi. Poate între timp ai uitat ce user și parolă ți-ai pus și intri din nou în mail ca să verifici. Off... deja ai pierdut 10 minute. Echipa de la AutoHut este conștientă că timpul tău înseamnă bani, că ai prefera sa ți-l petreci cu familia, prietenii sau pur și simplu cu o carte bună de citit.
       Pentru comenzile de peste 399 lei ai transportul gratuit al produselor. Cât te costă pe tine să te deplasezi până la magazin?! ... destul timp și bani și poate nervi că n-ai găsit ceea ce cautai. Dacă vrei să fii la curent cu promoțiile pe care le oferă îi poți urmări pe site la secțiunea promoții sau pe pagina lor de Facebook.

Ai mașină pe benzină?
   Un motor pe motorină?
  Temeri pentru calitate?
           Ori rețineri pentru rapiditate?

        Hai la noi online în magazin
         Unde întotdeauna te servim
     Tu ești cel care contează
                                                                            AutoHut– unde calitatea și rapiditatea primează

Ti-ai ales mașina, ți-ai ales piesa dorită și ai plasat comanda. Cât ai zice... motorrr!


Articol scris pentru: BlogAwards și AutoHut

2 comentarii:

  1. versurile's tari....
    hai ca dau si io un ochi pe site

    ca de' am si masina si nevasta si copiii.... si toti is cu pretentii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi că oferp și garanții:


      Produsele cumpărăte prin intermediul Autohut.ro sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare) și politicilor comerciale ale producătorilor. Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului. Pierderea certificatului de garanție sau a facturii duce la pierderea garanției. Nu putem elibera duplicate pentru certificatul de garanție.

      Garanția este valabilă doar pe teritoriul României, cu excepția situațiilor când se precizează altfel în certificatul de garanție comercială.
      Termenul de garantie acordat de S.C. Autohut Online S.R.L. se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta îndelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 18 luni de la data înscrisa pe factura de vanzare.

      Mai multe poți citi direct la ei pe site, aici:
      http://www.autohut.ro/garantie

      Ștergere

Părerea ta contează!