Comorile Chinei dezvaluite

Azi este ultima zi în care mai este deschisă expoziția eveniment ”Comorile Chinei”, din cadrul Muzeului Național de Istorie a României din București. Evenimentul constituie cel mai amplu demers cultural şi cea mai mare expoziţie organizată de China într-un muzeu din România.

Expoziția a fost organizata de MNIR în parteneriat cu Art Exhibition China, Administrația de Stat a Patrimoniului Cultural din Republica Populară Chineză, cu sprijinul Ambasadei Republicii Populare Chineze și al Ministerului Culturii.


Reuneşte 101 seturi de artefacte din patrimoniul cultural al Republicii Populare Chineze, provenind din 11 muzee şi instituţii culturale, oferind vizitatorilor prilejul de a aprecia din diferite perspective istorice profunzimea şi bogăţia culturii şi tradiţiilor chineze. Sunt expuși și o parte din faimoşii soldaţi ce făceau parte din Armata de teracotă, parte a inventarului funerar al împăratului Qin Shi Huang.

Perioada de vizitare:
30 aprilie - 1 august 2013


Costul unui bilet de acces în muzeu care include vizitarea expoziţiilor:
“Comorile Chinei”,
“Tezaur Istoric”,
“Lapidarium-Copia Columnei lui Traian”

- 25 lei pentru adulţi,
- 15 lei pentru pensionari,
- 7 lei pentru elevi, studenţi şi persoane cu handicap uşor şi mediu,
- 50 lei pentru pachet familial care include 2 adulţi şi maxim 3 copii cu vârsta până în 18 ani.

Pentru a putea fi la curent cu evenimentele organizate de Muzeul de Istorie le poti da like la pagina de Facebook.






Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!