Un fotograf de nunta din Bucuresti

Joita Lucian Photography
Viața ta pornește pe un nou drum alături de iubirea vieții tale. Se apropie ziua cea mare, ziua în care vei spune da... și teoretic pentru restul vieții tale.
Pentru aproape fiecare dintre femei evenimentul se învârte în jurul rochiei și implicit în clipele memorate sub forma unor splendide fotografii.


Goana după rochie durează mai mult doar pentru cele care nu știu ce vor sau nu au visat la clipa ”I, do!”.



Dacă ți-ai ales un viitor soț căruia nu îi plac organizările de evenimente poți apela la Casa Anke pentru un serviciu complet:

Joita Lucian Photography

-  rochii de mireasă - absolut superbe
- aranjamente florale - doar ai nevoie de un buchet de mireasă pe măsura rochiei și frumuseții tale
- invitații de nuntă și botez - ai peste 200 de modele de unde alege

- lecții de dans pentru miri - doar nu vrei să te calce viitorul soț pe picioare
- locații de nuntă
- sevicii de limuzină - doar o dată în viață spui ”Da”. După ce te măriți poți să spui și ”Nu, dragule. Azi nu mergem în vizită la mama soacră”.

La fotografia de eveniment dacă nu eși familiarizat cu obiceiurile din zonă, un fotograf amator pierde cele mai esențiale momente. Nu poți spune preotului în biserică ”mai bagă odată copilul în apă, că nu am avut timp să fac o poză”. Mai bine apeleaza la un fotograf profesionist care doar cu asta se ocupă, care oferă servicii foto video nunta complete și profesionale. Acum zici lasă că nu contează. Peste ani îți rămân doar fotografiile și filmările video. Amintirile vor rămâne mereu în sufletul și mintea ta. Dar nu avem o memorie internă de pe care să le arătăm nepoților clipele magice în care ți-ai schimbat drumul în viață.

Au trecut 6 ani de la momentul când eu am spus Da. Fetița mea de 5 ani m-a Întrebat la un moment dat că eu de ce nu am avut rochie albă ca mătușa ei. Atunci credeam ca sunt genul Let's go to Vegas, dar acum îmi pare rău că nu mi-am oferit mie mai mult. La nunta de argint voi știi exact unde trebuie să apelez ca să iasă totul perfect. 


Ai în plan o nuntă? Nu pierde timpul.
Like pe facebook și fii la curent cu cele mai noi servicii oferite.



Tu la ce visezi când spui ”La nunta mea...”?


Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest   

3 comentarii:

  1. Superba rochia!
    Ce poze faine face fotograful ala de nunta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numele lui este Lucian Joita.
      Poti vedea mai multe fotografii superbe aici pe site: www.efotografnunta.ro

      Ștergere

Părerea ta contează!