Mic dejun - FARA gluten
- 1 iaurt natur 3% grasime (140 gr.)
- 3 linguri de cereale integrale de ovaz
- 1 lingurita seminte susan
- 1 lingurita seminte in
- 1 lingurita seminte chia
- 1 lingurita psyllium
Gustare - FARA gluten
- 1 mar
Pranz - FARA gluten
- orez fiert in apa cu sare si apoi dat printr-un jet de apa rece
- 50 gr. spanac pentru salata (baby spinach din Lidl)
- 3-4 bucatele de usturoi taiat din cutit
- ulei de masline
- putina zeama de lamaie
- sare dupa gust
Gustare - FARA gluten
- 1 Grephuit
Cina - FARA gluten
- supa de pui (morcov, ceapa, ardei rosu - fierte cu putina sare) [Morcovul si ceapa au plecat din supa la o alta reteta]
- patrunjel proaspat
- fidea din porumb (fiarta separat si apoi data printr-un jet de apa rece si pusa in supa)
De-a lungul zilei:
- sucul de la 1 mandarina baut cu 30 min inainte de micul dejun
- 750 ml ceai combunat: afine cu coada calului + 1 felie de lamaie
- 500 ml cafea (3 lingurite de cafea macinata fara arome)
- 1 litru apa plata + 2 felii de lamaie
NOTA:
Nu sunt nutritionist. Tu cere sfatul unui expert sau incearca sa gasesti cea mai potrivita optiune adaptata corpului tau. Eu fac experiente pe propriul meu corp.
Spor la dieta, ca e una devarat chin sa gatesti si cu gluten pentru cei din casa si fara gluten pentru tine.
RăspundețiȘtergere