Ofera cadou clipa imortalizata pe hartie

www.lg.com/ro/
A fost o vreme când mergeam la fotograf și duceam filmele la developat. Trebuia să aștept o săptămână până puteam să le văd, ca apoi să pot lua decizia care din ele le doresc multiplicate și câte exemplare din fiecare. Și mai dura o săptămână. Parcă era mult prea mult timp irosit.

După apariția aparatelor foto digitale am renunțat la a mai printa toate fotografiile. Au luat naștere albumele digitale pe diverse rețele de socializare. Poți admira pe facebook fotografiile rudelor și prietenilor tăi, doar cu un simplu clik.


Însa, nu toți dintre noi am ținut pasul cu tehnologia. Fiecare dintre noi avem rude sau cunoștințe care nu știu ce este internetul. Să nu mai vorbim de Facebook.
Mergi în vizită la rude la țară. Faci fotografii superbe. Le areți și rudelor tale. Oau ce bine ai prins-o pe străbunica cu zâmbetul ei larg și pe străbunicul mirat că nu înțelege ce se întâmplă, mereu rămas pe lângă fază.  Pentru ei viața nu se mai învârte la a își dori tehnologie. Ei își doresc amintiri. Pentru ei contează enorm să te vadă acolo în vitrină, printre paharele pentru musafiri. Le mai potolește dorul.
De multe ori când admiri o fotografie mai veche poți să îți aduci aminte și vocea celor din jur și mirosul aerului care te înconjura la momentul respectiv.

www.lg.com/ro/

Nu uita să iei cu tine în concediu la rude și imprimanta de la LG. E mică. Incape chiar și în buzunar. Te-aș sfătui însă să o pui cu grijă în geantă. Iar la plecare oferă cadou clipele petrecute cu cei dragi. Dacă vin în vizită și rude pasionate de tehnologie le poți transfera fotografiile prin
Bluetooth. Interesant, nu!?





Eu încă mai trimit vederi din vacanță rudelor și prietenilor mei. Ce frumos ar fii să pot face vederi instant dintr-o fotografie, folosind imrimanta de la LG. Am scris ceva drăguț pe spatele fotografiei. Am pus-o într-un plic și apoi în cutia poștală întâlnită în cale. S-ar bucura enorm bunica când ar găsi în cutia poștală și altceva pe lângă facturi și vederi care nu spun nimic despre mine.

Articol scris pentru: Blogal Initiative și LG

Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest   

4 comentarii:

  1. ce interesant e..... si mie mi-ar placea sa pot printa instant fotografiile de produs si sa le ofer potentialelor cliente in timp ce probeaza cerceii.... pe post de carte de vizita. Asa sigur nu s-ar pierde.

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ideea cu folosirea fotografiilor pe post de vederi !

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu vreau, asa as avea pozele listate nu doar pe calculator.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează!