Mic dejun - FARA gluten
- 1 iaurt natur 3% grasime (140 gr.)
- 3 linguri de cereale integrale de ovaz
- 1 lingurita seminte susan
- 1 lingurita seminte in
- 1 lingurita seminte chia
- 1 lingurita psyllium
Gustare - FARA gluten
- 1 mar
Pranz - FARA gluten
Piure de conopida - 1 portie
Reteta (3 portii)
- 1 conopida mai mica fiarta in apa cu sare si 3 catei de usturoi
- 100 gr. cascaval ras (mergea parmezan dar n-am avut)
- marar proaspat si tocat (jumatate de legatura)
- 1 lingurita de unt
- sare dupa gust
Gustare - FARA gluten
- 1 banana
Cina - FARA gluten: Ciorba de loboda
Reteta (1 oala):
- 1 ceapa calita, morcov, 1 telina, 1 ardei rosu - la fiert in 3- 4 litri de apa (nu sunt sigura de cantitatea de apa)
- se adauga 3 legaturi de loboda (frunzele) splate si taiate + si 3 linguri de orez
- se inacreste cu tarhon din otet (de mere)
- la final se adauga leustean proaspat tocat
- se serveste cu 2 linguri de iaurt/ portie
De-a lungul zilei:
- 750 ml ceai verde + 1 felie de lamaie
- 500 ml cafea (3 lingurite de cafea macinata fara arome)
- 1 litru apa plata + 2 felii de lamaie
NOTA:
Nu sunt nutritionist. Tu cere sfatul unui expert sau incearca sa gasesti cea mai potrivita optiune adaptata corpului tau.
Eu fac experimente pe propriul meu corp.
Conopida aia arata super bine.
RăspundețiȘtergereO sa incerc si eu reteta, dar varianta cu parmezan.