Ziua 4 - fara gluten


 Mic dejun - FARA gluten
- 1 iaurt natur 3% grasime (140 gr.)
- 3 linguri de cereale integrale de ovaz
- 1 lingurita seminte susan
- 1 lingurita seminte in
- 1 lingurita seminte chia
- 1 lingurita psyllium







Gustare - FARA gluten

- 1 mar


Pranz - FARA gluten
Piure de conopida - 1 portie

Reteta (3 portii)
- 1 conopida mai mica fiarta in apa cu sare si 3 catei de usturoi
- 100 gr. cascaval ras (mergea parmezan dar n-am avut)
- marar proaspat si tocat (jumatate de legatura)
- 1 lingurita de unt
- sare dupa gust




Gustare - FARA gluten
- 1 banana

Cina - FARA gluten: Ciorba de loboda

Reteta (1 oala):
- 1 ceapa calita, morcov, 1 telina, 1 ardei rosu - la fiert in 3- 4 litri de apa (nu sunt sigura de cantitatea de apa)
- se adauga 3 legaturi de loboda (frunzele) splate si taiate + si 3 linguri de orez
- se inacreste cu tarhon din otet (de mere)
- la final se adauga leustean proaspat tocat
- se serveste cu 2 linguri de iaurt/ portie



De-a lungul zilei:
- 750 ml ceai verde + 1 felie de lamaie

- 500 ml cafea (3 lingurite de cafea macinata fara arome)
- 1 litru apa plata + 2 felii de lamaie






 
ZIUA
0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21


NOTA:
Nu sunt nutritionist. Tu cere sfatul unui expert sau incearca sa gasesti cea mai potrivita optiune adaptata corpului tau.
Eu fac experimente pe propriul meu corp.


Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest    

Un comentariu:

  1. Conopida aia arata super bine.
    O sa incerc si eu reteta, dar varianta cu parmezan.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează!