Ziua 19 - fara gluten

 Ante mic dejun
- 1 lingurita de Psyllium amestecate cu 250 ml apa si baute imediat
- inca 250 ml apa plata baute
- sucul de la 1 Mandarina



Mic dejun - FARA gluten
(la 30 minute dupa Psyllium)
- 1 iaurt natur 3% grasime (140 gr.)
- 2 lnguri de cereale integrale de ovaz
- 1 lingurita seminte de in
- 1 lingurita seminte susan
- 1 lingurita seminte de chia







Gustare - FARA gluten
- 1 banana









Pranz - FARA gluten
- 2 snitele din piept de pui date prin faina de malai (porumb) si ou
- salata de varza, cimbru (uscat), zeama de lamaie, putin ardei iute
- sare, ulei de masline





Gustare:
- nimic



Cina - FARA gluten
- 2 felii de sunca
- supa de pui (fara pui)








De-a lungul zilei:

- 750 ml ceai verde culamaie + 1 felie de lamaie
- 250 ml cafea (1,5 lingurite de cafea macinata fara arome)
- 750 ml apa plata + 1 felie de lamaie
- 750 ml ceai multifructe + 1 felie de lamaie
2500 ml lichide (2,5 litri) + supa


Diverse:
- ? min pedalat la Bicicleta Eliptica
- 45 min Centura de electrostimulare AB Tronic X2, program 4 (intensitate spate = 2, fara = 5) - pe burta

Concluzii:
- 4.1 kg (stangnez)


ZIUA
0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21


NOTA:
Nu sunt nutritionist. Tu cere sfatul unui expert sau incearca sa gasesti cea mai potrivita optiune adaptata corpului tau.
Eu fac experimente pe propriul meu corp.


Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!