Citeste o carte - Sa traim sanatos fara toxine

"Omul este singura specie care nu stie
cu ce trebuie sa se hraneasc
a"
                                    Robert MOSE (pag 13, editia 2005)


Ceea ce mancam este descompus de organismul nostru astfel:
- proteinele - de catre aminoacizi
- carbohidratii (amoidon si zaharuri complexe) - de zaharurile simple
- grasimile - de catre acizii grasi si glicerol
.... prin urmare daca la o masa le mananci pe toate 3 de mai sus are loc Batalia din Tara de Nicaieri.Sa traim sanatos fara toxine va arata cum sa va curatati organismul de otravurile care va distrug sanatatea si cum sa incepeti procesul de regenerare celulara completa care duce la adevarata vindecare. Avand la activ 30 de ani de practica medicala, timp in care a tratat mii de oameni cu probleme de la SUPRAPONDERALITATE pana la CANCER, dr. Robert Morse dezvaluie cel mai recent sistem al sau de vindecare: detoxificarea!

 • Acopera Detoxificarea de la A la Z, dand raspuns la intrebari de genul: De ce sa ne detoxificam? Cand sa ne detoxificam? La ce sa ne asteptam? Cum actioneaza? Cat dureaza?
 • Explica felul in care trebuie folosite anumite alimente crude si plante medicinale pentru curatarea si vindecarea fiecarui organ, sistem sau stare de dezechilibru din organism.
 • Prezinta detaliat legatura dintre corp, minte si suflet, pe de-o parte, si sanatatea durabila, pe de alta parte.
 • Prezinta dieta de detoxificare si cum trebuie ea adaptata vietii.
 • Cuprinde zeci de tabele usor de folosit: plante medicinale, formule de remedii naturiste din plante, proprietati ale alimentelor, mineralelor, substantelor fitochimice, ale sarurilor celulare etc., precum si retete de preparate din alimente crude.


  Editura: Paralela 45


  www.drmorsesherbalhealthclub.com
  Sistemul Limfatic
  Robert Morse pe Youtube
  Ce crezi despre detoxifiere?


  Dr. Robert MORSE


Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!