Ziua 7 - fara gluten

Ante mic dejun
- 1 lingurita de Psyllium amestecate cu 250 ml apa si baute imediat
- inca 250 ml apa plata baute

Mic dejun - FARA gluten (la 30 minute dupa Psyllium)
- 1 iaurt natur 3% grasime (140 gr.)
- 3 lnguri de cereale integrale de ovaz
- 1 lingurita seminte de in
- 1 lingurita seminte susan
- 1 lingurita seminte de chia



Gustare - FARA gluten
1/2 Mango




Pranz - FARA gluten

- pastrav la DryCooker cu mamaliga (am pus unt si sare in mamaliga)
+ mujdei de usturoi (facut cu sare si ulei)









Gustare - FARA gluten
-
Cheesecake (mascarpone, smantana, zahar, fructe de padure, gelatina)
... facut in casa




Cina - FARA gluten
Ficatei in ceapa calita si usturoi inabusit + 2 cepe verzi









De-a lungul zilei:

- 750 ml ceai verde cu zmeura + 1 felie de lamaie
- 250 ml cafea (3 lingurite de cafea macinata fara arome la 500 ml apa)
- 1 litru apa plata + 2 felii de lamaie
- 250 ml ceai de Salvie + 1 felie de lamaie
- 330 ml suc de portocale (Cappy)


Concluzii:
Dupa ce m-am obisnuit cu sucul proaspat stors dintr-o portocala, Cappy mi se parea o porcarie.
Cina... am mancat prea mult. :( sau cel putin asa ma simt
In 7 zile am luat 6 mese cu carne. Trebuie sa le reduc la 4. Suficient.
Ce alimente au lipsit saptamana asta: oul, leguminoasele.
Dupa 7 zile fara gluten: starea de oboseala mi-a disparut aproape complet. La fel si balonarile.


ZIUA
0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21


NOTA:
Nu sunt nutritionist. Tu cere sfatul unui expert sau incearca sa gasesti cea mai potrivita optiune adaptata corpului tau.
Eu fac experimente pe propriul meu corp.




Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!